1 januari 2020

Nyår har alltid varit så oerhört överskattat, tycker jag. Jag kan inte minnas att jag haft riktigt roligt på nyår någon gång. Ofta ska man ränna hit och dit, eller så ska man laga massa mat så att man är helt körd i botten klockan 9. Och så är målet att bli lagom pruttfull. Haha.

Men gårkvällens nyårsafton var skön
. Lugn och med god mat som jag inte behövde stå i med överhuvudtaget. Favoriter kring vardagsrumsbordet och endast en folköl i kroppen. Efter 12-slaget gick vi och la oss och somnade som en stock. Vi glömde helt bort bubblet och det känns så skönt. Idag är jag pigg och vi ska hälsa på svärisarna, chilla och umgås. Jag och Peter städade köket och han diskade redan igår och det är bara så gött att vakna till det nya året.Imorgon är det dags för ultraljud för att se hur äggen växt, och jag har faktiskt inga större förhoppningar. Jag vet hur min kropp brukar bete sig när ägglossning är på gång och this isn’t it. Men jag tar inte ut några sorger i förskott, vi får helt enkelt se imorgon.

Nu ska jag ta en promenad med hund och så drar vi igång årets första dag med en jäkligt sen frukost, bara mannen vaknar, haha.

Pyss och gott nytt år godingar!


Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
jag får instömma, bästa nyårs är dem jag haft då vi varit hemmanouw.com/sweetwords
BellEveTherese
BellEveTherese,
Eller hur? Lugnt och skönt 😍nouw.com/bellevetherese
sandrakannasto
sandrakannasto,
Så mysigt det lät!❤️ Gott nytt år finis☺️nouw.com/sandrakannasto
BellEveTherese
BellEveTherese,
Jättemys 😊. Gott nytt år fina! ❤️nouw.com/bellevetherese
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229