Det nyper i kinderna

Jag vaknade väldigt omotiverad idag, kanske främst för att tempen fortfarande inte ökat och jag alltså inte haft ägglossning. Ringde till gyn som ringde upp vid 14, men systemet är ganska rörigt vilket allt som oftast innebär att det är en ”vanlig” sköterska som inte vet något alls om min historia eller situation som ringer upp, och det slutar alltid med att denne måste prata med någon av läkarna och återkomma till mig. Så där är vi nu, i väntan på återkommandet. Jag hoppas få komma på nytt ultraljud, men högst troligt kasserar de den här omgången och ber mig äta provera för att få en blödning och så börja om. Vi får se.


I övrigt är det kallt. Och halt. Jag och Nisse drog på oss våra reflexvästar och gick på en bitig promenad som gjorde gott för psyket men kanske inte var helt toppen för förkylningen, men jag är nästan frisk snart, bortsett från snuva, hosta och det faktum att hela skallen verkar vara full av snor.Himlen var åtminstone väldigt vacker och en stjärna lyste väldigt klart. Det är helt orimligt att någon som är så kär i rymden inte vet något om stjärnamnen eller stjärnbilderna, förutom de allra vanligaste. Men skallen är full av så mycket annat just nu. Främst snor, som sagt.

Peter är på väg hem från jobbet men ska gymma och handla innan han dyker upp och lagar mat. Det är nämligen han som styr det där for now. Jag har beställt havreyoghurt från affären och är allra mest sugen på det. Har knappt haft någon matlust alls på senaste. Jag bara läser och läser.


Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon finaste du <3 Wow vad vackert, bara att få komma ut och se det där gör en genast på lite bättre humör. Jag tänker på er och hoppas allt går bra! Massa kramar 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229