Letrozolstart, tunga dagar och tacksamhet

Jag har haft en så himla bra och mysig jul. Är så tacksam för min familj, och även för att jag får vara en del av Peters. Är dock otroligt slutkörd nu, haha. Det beror dock även på att jag börjat med letrozol (ägglossningsstimulerande). Tog första tabletten på julaftonskvällen och igår var jag så trött och instabil i humöret. Känns ungefär likadant idag. Men det sägs att det går över efter att man tagit sista tabletten så förhoppningsvis känns det bättre om 2-3 dagar.Ska jag vara ärlig så har jag ingen tro på att det kommer fungera den här cykeln heller. Det är för mycket som talar emot och allt jag vill nu är att få dra igång med IVF så snart som möjligt. Julen är tung när man är i den här situationen. Man ser det där barnet överallt. Saknar det ständigt. Tomheten blir påtaglig under barnens högtid. Någon frågade mamma om hon inte har barnbarn - julen är ju så mycket roligare med barnbarn. Visst har hon två barnbarn i tonåren, men det var tydligen inte vad personen som frågade syftade på.

Kommer hon ha ett till nästa jul? Eller åtminstone ett på väg? Det trodde jag ju förra julen, att hon skulle ha nu. Och jag tror det nu igen. Jag är tacksam för det också - att jag fortfarande lyckas tro på att det snart är våran tur.Hursomhelst. Idag ska jag skriva ihop en uppgift och förbereda en muntlig presentation till seminariet imorgon. P jobbar till 16 och sen ska vi skruva ihop bokhyllan jag fått av honom och få ordning på de hundratals böckerna jag har.

Längtar efter ork och motivation. Just nu är det skralt med båda delarna. Skönt ändå att veta att det främst beror på hormonbehandlingen.


Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Jag tycker ni är så fruktansvärt starka som kämpar er igenom detta, ni kommer klara det. Skickar massas tyrkekramar till er båda 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
BellEveTherese
BellEveTherese,
Tack goding!! Massa kramar till dig <3nouw.com/bellevetherese
Fialisa88
Fialisa88,
BellEveTherese
BellEveTherese,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229