Över för denna gång

Ligger för tillfället i sängen och kämpar mig igenom fruktansvärda kramper. Mensen var 2 dagar sen den här gången så jag började få upp hoppet och fantiserade om att få tala om ett positivt test på Peters födelsedag. Vilken present det vore. Men istället kom mensen.

Jag har haft några riktigt kämpiga dagar innan den dök upp. Har haft panikångest, skrikgråtit och bönat och bett om att få vara gravid för jag inte orkar det här länge till. Desperationen har varit ohanterlig och sorgen har ätit upp mig. Men nu är det bättre.Dock har jag så orimligt ont att jag inte kan röra mig. Lärarna har gjort några misstag så veckabs uppgift kom upp först i lördags eftermiddag så idag måste jag få hela uppgiften gjord om jag ska ha några dagar ledigt i jul. Den 27:e är det seminarium och muntlig presentation igen. Julledigt, vad är det?

Dessutom ska jag packa och ikväll ska vi baka och fixa hos mamma, för imorgon är det julafton!! Jag hoppas verkligen att smärtan är hanterbar då. Jag kan inte äta värktabletter eftersom de påverkar hormonerna i kroppen. Visste ni till exempel att man forskar i hur man ska kunna använda ämnen i Ipren som preventivmedel, eftersom de fuckar upp ägglossningen fullständigt? Äter jag Ipren när jag har mens får jag vänta på ägglossningen i månader sen, och alvedon som är lite bättre men inte bra hjälper inte alls. Så jag ligger här och kvider och väntar på bättre tider (haha poetiskt).


Gillar

Kommentarer

idagrundelius
idagrundelius,
Fy fan vad hemskt, usch stackare!! Kan rekomendera TENS, en apparat med två (eller fler) elektroder man sätter på ställena där man har ont så skickar de ut som pulser som kan lindra och hjälpa just mensvärk, utan värktabletter. Har också endometrios & TENS har iallafall lindrat mina värsta kramper så jag kan fungera någorlunda normalt! Stor kram till dig❤️nouw.com/idagrundelius
BellEveTherese
BellEveTherese,
Tack så mycket för tipset! Ska kolla upp det. Kram på dig <3nouw.com/bellevetherese
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon hjärtat! Tänkte bara smita in här lite snabbt och önska dig en riktigt god jul! Hoppas din dag blir magiskt för det förtjänar du verkligen! Glöm aldrig att du är fantastisk <3 nouw.com/sofialissmyr
BellEveTherese
BellEveTherese,
Åh god fortsättning på dig vännen min. DU är fantastisk, kram! nouw.com/bellevetherese
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229