Provsvar, förkylning, stress och PMS

Dags för en liten uppdatering igen.

Provsvaren har kommit och de såg riktigt bra ut. T4 fritt på 14 (referens 11-23) och TSH på 1,7 och som jag skrev tidigare är det optimalt att ha under 2 när man försöker bli gravid, annars kan ägget ha svårt att fästa och risken för tidigt missfall är större. Jag var rädd att provet skulle ligga över 2,5 eftersom man inte ges medicin om det inte går över 4. Så jag är väldigt glad.Ihelgen var vi i Nyhammar och hälsade på bästis och hennes lilla familj (hennes son är mitt gudbarn) och det var underbart. Trivs så himla bra hos dem! (Snygg pose min gubbe gör också).

Nu har jag dock blivit sjuk. Jag som aldrig är sjuk är det för andra gången på väldigt kort tid. Så typiskt, skriver hemtenta denna vecka och har typ 10 böcker/artiklar att läsa och 7 A4 att skriva om uppgifter jag knappt begriper, tills på fredag. Stressad.

Ska välja en pizza som mannen tar med när han kommer från jobb, så vi kan äta i bilen på väg till Särna där vi ska hämta jycken. Saknar honom!


Har PMS idag så gnäller en del. Bild från tidigare konversation med mannen. Välkommen gnäll-Belle, trevligt att umgås med dig den kommande veckan.


Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Håller verkigen tummarna att der kommer gå som ni vill, skickar massa styrkekramar ❤😊nouw.com/sofialissmyr
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Krya på dig snäckan, man får minsann lov att gnälla då och då! <3 Puss på dig!nouw.com/lillystromqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229