Remiss skickad

Dag 11 efter ägglossnig

Jag är säker på att det är kört för den här gången och det känns så himla ledsamt, samtidigt som det väl var väntat. Våra chanser är ju som bekant oerhört små. Jag beställde Letrozol igår iallafall, så det bara är att börja på dag 3 kommande cykel. Det är nog 4 dagar kvar till mens dock. Tiden. Den här tiden som bara går och går medan man väntar och inget kan göra. Jag som varit en av de mest otåliga människor jag känt har åtminstone blivit lite bättre på det under den här resan, och det är en bra egenskap att ha som förälder har jag förstått, haha.

Men det är en bra dag idag. Jag gjorde klar hela veckans 4 uppgifter på en timme, eftersom det handlade om etik och moral och jag är grym på det. Eftersom jag älskar det. Man blir lätt grym på saker man tycker om. Skönt, för nu kan jag fokusera på seminarierna jag ska ta igen på torsdag.

Dessutom pratade jag med gyn i Mora nyss, och bad dem skicka IVF-remiss till Falun. Jag har alltså bestämt mig för att det blir IVF. Det känns skönt att ha tagit beslutet och det är verkligen det här jag vill nu. Jag vill inte vara o-mamma längre. Jag har dock läst mycket, som jag alltid gör, och förstått att man ofta måste försättas i tillfälligt klimakterium i flera månader innan man kan påbörja IVF-behandlingen, om man som jag har endometrios. Naturligtvis vill jag ha de allra bästa förutsättningarna, men det är så jobbigt med tid som bara går utan att något händer. Men vi är iallafall på väg, och det är ju inte säkert att vår behandlingsplan kommer se ut så.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229