Sjukdom, studier, krig och tips

Livet går långsamt, fast snabbt ändå. Vi pendlar mellan sängen och soffan och ibland tvingas jag ta plats vid datorn och knåpa på en uppgift. Nu är det dags att skriva A-uppsats. Skriva kan jag. Det är inga problem. Jag bara hoppas att jag är frisk nog för att orka ta tag i det snart.

Det står inte på förrän nästa termin startar. Hur kan det ha gått så fort? Bara en termin kvar i Religion, sen är det VFU och därefter drar andraämnet igång. I den hör takten blir jag ju fasiken lärare snart. Helt galet.

Är annars på cykeldag 17 och testen ökar för att sen bli svagare igen. Hopp och förtvivlan, som vanligt. Det gör mig trött och ledsen. Men värre är kaoset i världen. Bränderna, de annalkande krigen. Dödandet, girigheten, egoismen. Vet ni vad? Om folk hade varit mer som Anne hade det varit fred på jorden.Tips från mig till er. Har älskat serien från start men denna tredje säsong var ännu bättre än de tidigare.


Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Hur har jag kunnat missat denna då? Aldrig hört talas om faktiskt! ska genast kika in den hihi! Tusen tack för ett grymt tips vännen 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
E
E,
Vi trenger absolutt å bli mer som Anne! Elsker den serien <3 Har du lest bøkene? De er en opplevelse i seg selv de óg!muskymusings.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229